De club van 250

De club van 250!

RECLAME!

Meld uw bedrijf
direct aan
d.m.v. het formulier
hiernaast!

Sommige bedrijven gaat het in deze coronacrisis juist goed, of willen nu extra investeren in hun naamsbekendheid.

Voor € 250,00 stelt het Polanentheater al haar kanalen 250 dagen ter beschikking voor jouw advertentie of reclameboodschap.

We promoten je bedrijf door een linkje te plaatsen op onze website en/of social media, we laten je boodschap zien op de schermen in de hal en nemen je op in onze lichtkrant in de foyer.

Reclame voor een euro per dag, dus praktisch gratis reclame…

Heb je interesse of ken je iemand voor wie dit interessant kan zijn? Meld uw bedrijf dan hiernaast aan voor de club van 250 of neem met ons contact op via info@polanentheater.nl.

Na de betaling ontvangt u een e-mail met daarin alle verdere informatie omtrent het maken van reclame voor uw bedrijf.

Vul het formulier in om deel te nemen aan de club van 250

Uw promotiemateriaal wordt weergegeven op onze televisieschermen in de foyer en gang van het Polanentheater. Hiervoor moet het materiaal (in ieder geval) voldoen aan de volgende eisen:

  • Het bestand wordt aangeleverd in JPG of PNG format;
  • Het JPG of PNG-bestand is niet groter dan 5MB;
  • Het JPG of PNG-bestand heeft een maximale grootte van 33,87 cm x 19,05 cm (wat gelijk staat aan breedbeeldformaat 16:9);
  • Het bestand betreft een stilstaand beeld (video’s en gifs kunnen helaas niet worden afgespeeld).

Natuurlijk is het ook mogelijk om de bestanden “los” aan te leveren; wij maken hier dan zelf een passende compositie van om op onze schermen te plaatsen.

Het promotiemateriaal wordt 250 dagen lang weergegeven op onze schermen. Uiteraard zullen wij (indien van toepassing) het materiaal ook op onze website en/of social media plaatsen.

De Club van 250

 

Edwin van VeenDe club van 250