Welkom bij Poltra-Events

Poltra-Events is de plaats waar u terecht kan voor uiteenlopende activiteiten, zoals: trainingen, workshops, vrijgezellenfeesten en personeelsuitjes.

De inhoud bij alle activiteiten is ”theater” in de brede zin van het woord. Poltra-Events verzorgt compleet georganiseerde workshops, bedrijfsuitjes voor ieder bedrijf of consument. Poltra-Events kan voor ieder bedrijf, instelling of particulier een workshop op maat maken. Ook hebben wij een ruim netwerk van professionele mensen die wij kunnen huren voor een tal van doeleinden tot onze beschikking.

De workshops kunnen als arrangement geboekt worden. Eventueel met bijvoorbeeld lunch, koffietafel, of buffet.

theatersport placeholder

Theatersport

Theatersport is al jaren een begrip in de theaterwereld. Sinds kort heeft dit ook zijn bekendheid gekregen door tv programma’s zoals: De Lama’s en ” de vloer op “. Let op! Je hoeft geen acteur te zijn om van deze workshop een onvergetelijk moment te maken. De workshop start met wat oefeningen door de begeleider. Daarna zal er vanuit improvisatie en eigen fantasie scènes gespeeld gaan worden. U zult versteld zijn hoe u collegae en of vrienden reageren op bepaalde situaties. Een prachtige gelegenheid om elkaar nog beter te leren kennen in situaties met veel humor.

theatersport placeholder

Poltra-Events Bemiddeling

Poltra-Events heeft een ruim netwerk van professionele mensen die wij voor u in kunnen huren voor tal van doeleinden. Zoals studiedagen, personeelsfeesten, workshops evenementen, etc.

628.320 (1)

theatersport placeholder

Workshops

Workshops op maat Poltra-Events verzorgt compleet georganiseerde workshops, bedrijfsuitje voor ieder bedrijf of consument. De workshops kunnen als arrangement geboekt worden. Eventueel met bijvoorbeeld lunch, koffietafel, of buffet.

theatersport placeholder

Theater maken

Poltra-events biedt u de leukste vorm van team-building. In 1 dag bedenken, maken, zingen, acteren. Dezelfde avond een voorstelling geven voor eigen publiek. Dit alles op 1 unieke locatie! Het Polanentheater Amsterdam!

Leer je collega’s nog beter kennen en sta versteld van het samenwerken met elkaar.

adminWelkom bij Poltra-Events