Techniek

Welkom op de techniekpagina van het Polanentheater.

Op deze pagina vindt u alle informatie over de techniek en de plattegronden van ons theater.

Wij werken met een vast lichtplan met daarbij een aantal verplaatsbare spots. U kunt het lichtplan (zie hiernaast) printen en daarop kunt u intekenen wat u tijdens de voorstelling wilt gebruiken. Het lichtplan dient uiterlijk 14 dagen voor aanvang van uw voorstelling bij ons binnen te zijn. Deze kunt u mailen naar mitchell@polanentheater.nl.

Ook vindt u op deze pagina het technisch fiche wat u als technicus kunt invullen. Ook deze dient uiterlijk 14 dagen voor aanvang van uw voorstelling bij ons binnen te zijn. Zo hebben wij alle informatie omtrent de voorstelling.

Ons theater heeft een groot assortiment aan technische mogelijkheden voor uw voorstelling. Echter, niet alles is bij de standaard zaalhuur inbegrepen. Dit doen wij zodat we de zaalhuur laag kunnen houden en u de gelegenheid willen geven om het een en ander zelf mee te brengen.

Wij denken graag met u mee. Heeft u vragen, bel of mail ons .

Met vriendelijke groet

Mitchell Raijmakers

Technicus/bedrijfsleider

mitchell@polanentheater.nl

0630402299

In het menu aan de rechterkant (→) vindt u meer technische specificaties met betrekking tot onze theaterzaal.

Ook vindt u in dit menu het ‘Technisch Fiche’. Deze dient minimaal twee weken voor de voorstelling ingevuld te zijn.

De Polanentechnicus

In principe neemt iedere groep/productie zelf een technicus mee die de voorstelling doorloopt en draait. De technicus van het Polanentheater zorgt ervoor dat het gevraagde licht al in het grid hangt voordat de groep binnenkomt, mits er tijdig een lichtplan is aangeleverd (zie links hiernaast).

De technicus van het Polanentheater zal dan drie uur aanwezig zijn om het licht te stellen en de groepstechnicus wegwijs te maken.
De technicus van het Polanentheater programmeert de voorstelling niet! Mocht dit wel gewenst zijn, dan worden er € 55,00 programmeerkosten per uur in rekening gebracht. In overleg met onze techniekafdeling is het mogelijk dat er buiten de standaard tijden gebruik kan worden gemaakt van technische hulp.

Indien het gewenst is om de technicus van het Polanentheater de voorstelling te laten schuiven, dan bedragen de kosten hiervoor € 147,00 per dag. Daarnaast is het mogelijk om onze technicus een lichtplan te laten maken voor uw voorstelling. De kosten hiervan bedragen € 116,00.

LET OP! Per 1 september 2024 bedragen de kosten voor het inhuren van onze technicus € 155,00 per 1 voorstelling op een dag.

Opbouwwerkzaamheden en technische doorlopen zijn doorgaans van 10:00 tot 17:00 uur. De Polanentechnicus zal op de opbouwdag tussen 10:00 en 13:00 uur aanwezig zijn om te assisteren.

Technicus/Bedrijfsleider

Polanentheater
Polanenstraat 174
1013 WC, Amsterdam

Tel: 020-6821311

Contact technische dienst:
mitchell@polanentheater.nl
Tel techniek: 06-30402299

adminTechniek