Polanenpraat

Polanenpraat!

Dat is de naam van de rubriek die wij wekelijks hebben uitgezonden voor alle lieve bezoekers van het Polanentheater. Wij hebben elkaar gemist, dat is duidelijk! En op deze manier hebben wij iedereen laten weten hoe het er in ons theater toe ging tijdens de coronalockdown(s). Binnen een kwartiertje ben je weer helemaal op de hoogte!

Bekijk hieronder alle afleveringen die al zijn geweest.

Aflevering 1

Polanenpraat! Dat is de naam van de rubriek die wij wekelijks gaan uitzenden naar alle lieve bezoekers van het Polanentheater. Wij missen elkaar dat is duidelijk! En op deze manier willen wij laten weten hoe het er in ons theater toe gaat. Binnen een kwartiertje ben je weer helemaal op de hoogte! We missen jullie….

Edwin, Marc, Mitchell & Sven zijn vanaf deze week gestart met het nieuwe wekelijkse programma: Polanenpraat
Hierin zie je elke week in een kwartiertje wat we hebben meegemaakt in het Polanentheater, spreken we met één van onze klanten en blikken (en luisteren) we terug naar een zanger of zangeres uit ons vorige programma Polanen Meets.
Deze week spreken we Bart van Heel van Tokodrama, eren we onze ouwe trouwe Kees, hebben we het met Mitchell over de kerstversiering, luisteren we naar Jamie van den Broeck die het nummer ‘She Used to be Mine’ uit The Waitress zong in Polanen Meets en vertellen we wat ons zoal bezig heeft gehouden de afgelopen tijd. En dat alles dus in een kwartiertje.
Veel kijkplezier en laat vooral je reacties, suggesties, vragen, etc. achter in de comments. Oja, delen blijft lief!

Aflevering 2

In deze aflevering van Polanenpraat laat Mitchell de regiekamer zien, beantwoorden Marc, Sven, Edwin en Mitchell enkele vragen van kijkers, spreekt Marc met Frans Van de Laar van Theatergroep ‘O’, zingt Niko Vermeer het nummer ‘Wees nooit het Haasje’ uit de musical Urine town en starten wij met een nieuwe rubriek genaamd: “Hoe is het nu met…” In deze rubriek zien we wat een aantal trouwe bezoekers antwoorden op de vragen die wij ze hebben gesteld. Kortom, veel informatie en entertainment in deze uitzending. Veel kijkplezier!

Aflevering 3

Ik tel tot … 3 Daar is ie alweer: Polanenpraat aflevering 3! Veel kijkplezier!

In deze aflevering van Polanenpraat zingt Kirsten Majoor een prachtig nummer uit de musical ‘Elisabeth’, nemen we de reacties op onze insta-story met jullie door, legt Mitchell in een minuutje uit wat dat rooie ding in de gang is, belt Edwin met Bernd, gaat Sven aan de slag met de rubriek ‘Hoe is het nu met…’ waarin we vijf vragen stellen aan Loes (Musicalvereniging DOS), John (Amsterdam Musical) en Cindy (Tokodrama) en vertelt Marc over een oude (Polaniaanse herinnering)! Kortom, wederom veel te zien in deze uitzending. Veel kijkplezier!

Aflevering 4

Jahoor, daar is ie weer! Polanenpraat aflevering 4! ? Heerlijk opgenomen in de vrieskou in de tuin.

In deze aflevering spreekt Marc met Anja Sophie Boorsma van Theatersportvereniging Amsterdam (TVA), geven Joyce Burgerhof, Jochem Meijer, Corinne Rijnders en Patrick van der Meer antwoord op de vijf vragen van Mitchell in de rubriek ‘Hoe is het nu met’, blikken we terug op de danscarrière van Edwin en zingt Brittany Sanders het nummer ‘Uit vannacht’ uit de musical RENT! Laat ons weten wat je er van vindt en mocht je suggesties hebben… daar zijn we heel erg blij mee! Veel kijkplezier! ?

Aflevering 5

Polanenpraat aflevering 5!

Wat ga je in deze uitzending zien? Uiteraard hebben we weer een mooi onderwerp voor ‘de minuut van Mitch’, spreekt Marc met Andrea de Leeuw van Toneelgroep Los Zand en beantwoorden we vragen van kijkers. Sven vertelt over de fotowand die in de gang van het theater hangt en Renee Valkenburg (musicalvereniging DOS), Anne van Zandbergen (Amsterdam Musical), Marcel Butterhoff (Tokodrama) en Frank Smallegange (Rauwe Vitrage) beantwoorden de vijf vragen in de rubriek “Hoe is het nu met…”. Stel je vragen via info@polanentheater.nl of door een reactie te plaatsen onder deze video. Laat ons ook weten wat je van deze uitzending vond!

Veel kijkplezier!

Aflevering 6

Polanenpraat aflevering 6!

Marc belt met Christian Hassenstein (oprichter van DJAM) over de moeilijkheden van het online lesgeven in deze tijd en Sven, Edwin en Mitchell beantwoorden de vragen van kijkers over de verbouwingen die in de afgelopen 17 jaar in het pand hebben plaatsgevonden. Uiteraard hebben we ook weer een panel voor de rubriek ‘Hoe is het nu met?’ bestaande uit: Tineke Teulen (TT-Theaterproducties & Toneelgroep Illuster), Bart Hettinga (Theatergroep ‘O’) en Brittany Sanders (Vocality Productions & Musicalvereniging DOS).

Aflevering 7

Polanenpraat – aflevering 7

In deze 7e aflevering van Polanenpraat zie je het volgende:
Edwin geeft antwoord op een leuke vraag van een kijker, Mitchell vertelt over bizarre momenten in de theaterzaal, Marc spreekt met Marvy Olboeter Verhoeven (Musicalvereniging DOS) en Sven houdt zich bezig met de rubriek ‘Hoe is het nu met…’ met Manira Mian (Musicalvereniging DOS), Niko Vermeer (Amsterdam Musical), André Besseling (Improcentrum) en Alieke van der Wijk (Tokodrama & Troje). Als afsluiting zingt John Coppens van Amsterdam Musical het nummer “Heartache tonight” van Michael Bublé!
???? ??????????? ?? ???? ??? ?????? ????? ??? ?? ?? ??? ????. ??? ?? ??? ??????? ???? ?? ???? info@polanentheater.nl ?? ??? ?? ?? ?? ????????.

Aflevering 8

Polanenpraat – aflevering 8

?? ?? ?? ???????????? ?????????? ?? ??? ????????: ???? gaat in gesprek met ????? ????? aan de bar van het Polanentheater over zijn leven buiten het Polanentheater en de actiedag ‘??? ??? ??????????????’ bijna een jaar geleden. Ook behandelen we weer de rubriek ‘??? ?? ??? ?? ???…’ waarin we vijf vragen stellen aan vaste bezoekers Theo Baas (de Theaterrepubliek), Wil Timman-Botter (Muzikaal Kabaal) en Ronen Brilleslijper (Musicalvereniging DOS). Natuurlijk beantwoord ???????? weer een vraag van een kijker en ????? heeft het over de nieuwe acties waarmee JIJ het Polanentheater kan redden. Dank voor het kijken, laat vooral een reactie of vraag achter en bekijk even onze website voor onze acties (https://polanentheater.nl/) zodat wij, na een geweldige actie in mei 2020, niet alsnog onze deuren moeten gaan sluiten. Liefs, Edwin, Sven, Marc, Mitchell en Peter.

Aflevering 9

????? ???????? ??? ??? ??????????????,

Wat gaat het goed met de ?????? die we hebben opgestart t.b.v. het behoud van ons gezellige theatertje! Deze uitzending staat dan ook volledig in het teken van onze laatste poging om de coronacrisis te kunnen overleven… Edwin, Mitchell en Sven bespreken de laatste ontwikkelingen omtrent de acties en we hebben de vijf vragen voor de rubriek ‘Hoe is het nu met…’ weer gesteld aan deze keer Judith Corbey (Het Stenen Hoofd & Toneelgroep MUD), Peter Philipsen (Toneelgroep Arti & Toneelgroep MUD) en Vincent Jagers (Amsterdam Musical en Musicalvereniging DOS). ???? ??????????? ?? ???? ??? ????? ??? ?? ??? ???? ?????????? ????! Liefs, Edwin, Peter, Mitchell, Sven en Marc

Aflevering 10

Polanenpraat aflevering 10!

Deze uitzending behandelen we het volgende:

Mitchell kondigt de rubriek “Hoe is het nu met…” aan en deze week zijn dat Henk van der Steen (Troje & Rauwe Vitrage), Pim Kuyper (Theatergroep ‘O’) en Arne Borst (Musicalvereniging DOS). Daarnaast spreekt Marc Heijboer met Rikus Spithorst van Formerly Known Improv en TVA IMPRO.

Ook bespreken we een fiets actie (Tour de Tokodrama) waarbij Frank Zaal en Henk Bakker van Tokodrama een elfstedentocht fietsen. Tot slot horen we Ronen Brilleslijper het nummer Go the Distance zingen uit Hercules. 

POLANENPRAAT LIVE

Op zondag 28 maart om 17:00 uur maakten Edwin van Veen, Peter Lakke, Mitchell Raijmakers, Marc Heijboer en Sven van Gijlswijk de tussenstand van de acties bekend!

WAT EEN FANTASTISCHE UITKOMST!!!

Aflevering 11

Lieve vrienden van het Polanentheater,

In de 11e aflevering van Polanenpraat gaat Marc in gesprek met actrice, zangeres en theatermaakster Cinthia de Neef, vertelt Mitchell over de “vreemde” objecten in ons theater in de Minuut van Mitch en heeft Sven de vier mensen voor “Hoe is het nu met…” aangeschreven. Deze week zijn dat: Roemer Lievaart (TVA), Ootje Bruinsma (Musicalvereniging DOS), Herlinde Gerrits (Tokodrama) en Sarah v/d Wiel (TVA).

Tot slot zingt Corinne Albers-Rijnders het prachtige nummer ‘Het is over’ uit de musical ‘Heerlijk duurt het langst’.

Veel kijkplezier.

Aflevering 12

Deze week in Polanenpraat: Blikken we terug op onze mooiste herinneringen aan het Polanentheater, haalt Marc een oude bekende tevoorschijn: Carry van Es, hebben we Myra van Daal (Toneelgroep Illuster), Charlotte Roels (de Theaterrepubliek) en Ingeborg Grootendorst (theaterkoor Dolores) te gast in de rubriek ‘Hoe is het nu met…’, vertelt Mitchell weer over objecten in het theater en vragen we jullie om medewerking voor Polanenpraat!

Tot slot zingt onze eigen Sven zijn nummer uit Polanen Meets ‘Proud of your Boy’ uit de Disneyklassieker ‘Aladdin’. Kijken dus!

Laat ons weten wat je van de aflevering vindt en stuur je filmpje met je mooiste herinnering op naar info@polanentheater.nl. Oja, delen blijft lief natuurlijk!

Liefs, Edwin, Peter, Mitchell, Sven en Marc

Aflevering 13

Polanenpraat aflevering 13

In de 13e uitzending van Polanenpraat behandelen wij een nieuwe rubriek genaamd: “De herinnering van…” waarin Pitt de Grooth (regisseur van de Theaterrepubliek en oud-student van de Amsterdamse Theateracademie (ATA)) verteld wat zijn mooiste herinnering aan het Polanentheater is.

Heeft u ook een mooie herinnering en wilt u deze met ons delen? Dat kan! Mail je filmpje (opgenomen in landscape (in de breedte) dan naar info@polanentheater.nl en wij regelen de rest!

OOK IN DEZE UITZENDING:

De rubriek ‘Hoe is het nu met…” waarin Jasper Buffing (de Theaterrepubliek), Renée Weersma (Musicalvereniging DOS) en Berry van den Bos (Tokodrama) antwoord geven op de vijf vragen van Mitchell.

Marc heeft contact opgenomen met Ida van de Lagemaat (Improduct) en tot slot zingt Tessa Buijs (Amsterdam Musical) het nummer ‘Some People’ uit de musical Gypsy die helaas door de huidige situatie niet bij ons ten tonele is gebracht.

Veel kijkplezier en hopelijk tot heel snel!

Liefs,

Edwin, Peter, Mitchell, Sven en Marc.

Aflevering 14

Deze week interviewt Marc Vera IJfs van Toneelvereniging Het Stenen Hoofd, deelt Marijke van Engen haar mooiste herinnering aan het Polanentheater en beantwoorden vier kersverse panelleden de vragen in de rubriek ‘Hoe is het nu met?’

Vincent Roode (Amsterdam Musical), Wendy van Rossum (Tokodrama), Leon Pothuizen (De Theaterrepubliek) en Nardje Trepels (TVA IMPRO). Tot slot zingt Tessa de Römph van Amsterdam Musical het nummer “Loose Ends” uit “The Witches of Eastwick”. Veel kijkplezier!

Liefs,

Edwin, Peter, Sven, Mitchell en Marc.

Aflevering 15

Polanenpraat – aflevering 15

In deze uitzending zie je een interview van Marc met onze medewerker Kim Derksen.

Ook geeft ons panel bestaande uit Tzoey Chiam (Amsterdam Musical), Miriam Wilbrink (Musicalvereniging DOS) en Maaike Hoogerwerf (Tokodrama) antwoord op de vijf vragen die Mitchell ze stelt.

Naast dit alles deelt Andrea De Leeuw van Toneelgroep Los Zand haar mooiste herinnering met ons en blikken we terug op een lied dat gezongen werd door Lotte Nije Bijvank in Polanen Meets.

Liefs, Edwin, Peter, Marc, Mitchell en Sven.

Aflevering 16

Polanenpraat – Aflevering 16

Met in deze uitzending:

Een interview met medewerkster Ruby Sommers. Ook hᥱbbᥱᥒ ᥕᥱ ᥕᥱᥱr mᥱᥒsᥱᥒ bᥱrᥱιd gᥱvoᥒdᥱᥒ dιᥱ ᥲᥒtᥕoord hᥱbbᥱᥒ gᥱgᥱvᥱᥒ oρ dᥱ vrᥲgᥱᥒ vᥲᥒ ‘Hoᥱ ιs hᥱt ᥒᥙ mᥱt…’.

– Niels van der Linden  (Amsterdam Musical)
– Liesbeth van Leeuwen (TVA IMPRO)
– Ruby Roodbol (DJAM Opleidingen Jazz en Lichte Muziek)

De Minuut van Mitch vindt plaats in de loods in Halfweg, we luisteren naar Jennifer Norden die voor ons “HOME” heeft gezongen uit de wereldberoemde film en musical ‘The Wiz’.

Mis dat niet en laat even weten in de comments wat je van deze uitzending vond.

Liefs, Edwin, Peter, Sven, Marc en Mitchell.

Edwin van VeenPolanenpraat